Draaideurkast op maat laten maken

Als u graag een draaideurkast op maat wilt laten maken, dan doen we dat bij De Kastenmaker graag voor u. Op deze manier bent u verzekerd van opbergruimte van hoge kwaliteit welke toepasbaar is voor iedere ruimte binnen uw woning. Of u nu een draaideurkast op maat wilt laten maken voor de slaapkamer, woonkamer of zelfs in de keuken. Bij De Kastenmaker is alles mogelijk. Zo kunt u altijd beschikken over een kast die volledig past in de beschikbare ruimte en een bijdrage levert aan de uitstraling van uw interieur.

Elke ruimte van het huis vraagt om zijn eigen specifieke opbergmogelijkheden. Zo wilt u in de keuken wellicht een kast waarbij overzicht een grote rol speelt, terwijl de kast in de slaapkamer vooral veel opbergmogelijkheden moet hebben voor uw kleding. In dat geval bieden op maat gemaakte meubels de oplossing. Als u graag een draaideurkast op maat wilt laten maken door De Kastenmaker, betekent dat ook dat u de kastruimte volledig kunt inrichten en aanpassen aan uw wensen.

Zo kunt u altijd beschikken over de kastruimte die u wenst, terwijl u uw interieur verrijkt met een prachtige op maat gemaakte draaideurkast. Een draaideurkast op maat laten maken bij De Kastenmaker biedt u veel mogelijkheden. Ook als u een geïntegreerde laden blok in uw draaideurkast wenst staan we graag voor u klaar.

Draaideurkast op maat door De Kastenmaker

De keuze voor geschikte kasten is vaak niet eenvoudig. In sommige gevallen biedt een kant en klare kast gewoonweg niet voldoende opbergmogelijkheden, of past de afmeting niet in de ruimte waarvoor u de kast nodig heeft. Ook schuine wanden of lage plafonds kunnen een lastige factor zijn bij het uitkiezen van een kast. In dat geval staan de vakmensen van De Kastenmaker graag voor u klaar.

We leveren iedere gewenste draaideurkast op maat zodat deze precies voldoet aan uw wensen en die van de ruimte. Natuurlijk heeft u bij De Kastenmaker ook nog de mogelijkheid om handige extra’s toe te kunnen voegen als u een draaideur kast op maat wilt laten maken. Hierbij kunt u denken aan extra brede legplanken, een hanggedeelte of een andere kastindeling naar wens. Ook als u uw draaideurkast wilt laten voorzien van laden bent u bij ons aan het juiste adres.

Natuurlijk komen onze vakkundige adviseurs graag bij u langs voor het opnemen van de juiste maten. Aan de hand daarvan maken we samen met u een passend ontwerp voor een draaideurkast op maat. Heeft u speciale wensen voor wat betreft het materiaal? Bij De Kastenmaker heeft u een ruime keuze aan materiaalsoorten, bewerkingen en kleuren.