Inloopkast op maat laten maken bij de Kastenmaker

Bij de Kastenmaker bent u aan het juiste adres als u graag een inloopkast op maat wilt laten maken. Op deze manier kunt u beschikken over een op maat gemaakte kledingkast met een luxueuze uitstraling. Het is misschien wel de droom van iedere vrouw. Een inloopkast spreekt tot de verbeelding en dat is niet voor niets. Deze kasten bieden namelijk een behoorlijke opbergruimte die van alle gemakken is voorzien, en zijn daarmee een waardevolle aanvulling in ieder interieur.

Toch lijkt het alsof een inloopkast alleen is geschikt is voor ruime slaapkamers of vertrekken. Niets is minder waar. Bij de Kastenmaker kunt u een inloopkast laten maken die volledig voldoet aan uw wensen én die van de beschikbare ruimte. Hierbij maakt het niet uit of u te maken heeft met een schuine wand of een afmeting die niet standaard is. Bij de Kastenmaker maken we een inloopkast op maat die volledig voldoet aan uw persoonlijke stijl, het interieur en uw wensen.

Op deze manier kunt u uw kleding stijlvol en praktisch opbergen. Daarnaast kunnen we uw ontwerp tevens verfraaien met allerlei praktische hulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan een schoenen module, een uittrekbare spiegel of een stropdassenrek. Natuurlijk kunnen we uw inloopkast op maat ook voorzien van prachtige hang en leg compartimenten waardoor u uw kledingkast kunt inrichten naar uw smaak.

Inloopkast op maat voor een ruimte met een schuine wand

Ook als uw beschikbare ruimte is voorzien van een schuine wand, een laag plafond of een onpraktische hoek kunt u bij De Kastenmaker een inloopkast op maat laten maken. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van op maat gemaakte inloopkasten voor elke soort ruimte. Als u graag een inloop kledingkast wilt laten maken, komt de ervaren adviseur van De Kastenmaker graag bij u aan huis.

Op deze manier kunnen de afmetingen van de ruimte en de gewenste inloopkast exact worden opgemeten. Aan de hand van deze metingen maken we samen met u een prachtig ontwerp. Hierbij heeft u niet alleen de keuze uit verschillende materialen en stijlen, maar kunt u tevens handige extra’s toe laten voegen die uw inloopkast op maat compleet maken. Hierbij kunt u denken aan uitschuifbare laden, spiegels, of een extra hanggedeelte.

Wilt u liever een inloopkast op maat laten maken met een extra gedeelte voor uw schoenen? Ook dat is mogelijk bij De Kastenmaker. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen rekenen op de beste kwaliteit en service, maar garanderen bij ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding als u een inloopkast op maat wilt laten maken.