TV meubel op maat laten maken door De Kastenmaker

Bij De Kastenmaker zijn we u graag van dienst als u een TV meubel op maat wilt laten maken. We voorzien u niet alleen van een professioneel advies, maar bij De Kastenmaker heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan materialen. Zo laat u een TV meubel op maat maken wat precies past bij uw persoonlijke smaak én de uitstraling van uw interieur.

Hoewel de TV niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven, past de aanblik hiervan nog steeds niet helemaal in ons interieur. Vaak komt dat omdat het meubel waarop de TV geplaatst is te prominent aanwezig is in de ruimte. Een standaard meubel voldoet vaak niet helemaal aan uw wensen en die van uw woonkamer. Bij De Kastenmaker helpen we u daar graag bij. We maken ieder gewenst wandmeubel op maat, zodat deze perfect wegvalt in de uitstraling van uw interieur.

Door onze ruime ervaring en expertise in het vak kunnen we u voorzien van een gedegen advies als u op zoek bent naar een TV meubel op maat. Daarnaast bieden we u verschillende soorten materialen aan zodat u uw op maat gemaakte wandmeubel kunt aanpassen aan de overige meubels in uw woonkamer. Hierbij kunt u denken aan een TV meubel op maat van gelakte of gefineerde panelen in diverse kleuren of diktes.

Wandmeubel of TV meubel op maat laten maken

In veel gevallen voldoet een kant en klaar wandmeubel gewoonweg niet aan de eisen die u stelt aan de uitstraling van uw interieur. Ook kan het zijn dat u uw TV meubel graag wilt voorzien van diverse praktische opbergmogelijkheden. In dat geval is het een goede keuze om een TV meubel op maat te laten maken door De Kastenmaker.

Onze ervaren adviseurs komen graag bij u langs om uw wandmeubel exact uit te meten. Zo weet u zeker dat het op maat gemaakte TV-meubels straks goed past in uw woonruimte. Bij De Kastenmaker vinden we uw wensen belangrijk. Juist daarom ontwerpen we graag samen met u het TV-meubel op maat. Dit doen we in onze showroom aan de hand van een realistisch 3D ontwerp. Uiteraard kunnen we u ook prima adviseren in uw keuze voor laden, deurtjes of grepen.

Op deze manier geeft u uw op maat gemaakte TV meubel nét dat beetje extra exclusiviteit mee. Uiteraard staat De Kastenmaker ook graag voor u klaar als u uw TV meubel op maat graag professioneel wilt laten monteren. Onze ervaren medewerkers doen dat graag voor u. Als u een wandmeubel of TV meubel op maat wilt laten maken staan we bij De Kastenmaker graag voor u klaar.