Wij bieden altijd een passende oplossing

Bij de kastenmaker kunt u terecht voor maatwerk. Met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. Onze medewerkers maken graag een ontwerp voor u. In een goed ontwerp moeten alle details kloppen. Het is niet alleen belangrijk dat de maten in uw ruimte passen, maar ook dat de kleuren en materialen goed op uw ruimte aansluiten. Of juist mooi contrasteren. Daarnaast moet uw kast goed ingedeeld zijn, zodat uw kast niet alleen praktisch, maar ook gebruiksvriendelijk is. En niet iedere ruimte is rechthoekig, wellicht zoekt u een kast onder een schuin dak. Of zit er een vloerverwarmingsunit of koof in de weg.

Al met al is het niet altijd zo eenvoudig. Maar voor uw probleem biedt De Kastenmaker allerlei oplossingen. Zo kunnen we in bijna iedere situatie een passende kast realiseren. En door de ruime keuze aan materialen kunnen we er de juiste uitstraling aan meegeven. Om het helemaal af te maken, kunnen we verlichting in uw kast verwerken. We maken graag een ontwerp voor u. Als de ruimte wat ingewikkelder is, kan het dan handig zijn een foto van de ruimte te maken. Met de foto, eventueel een schets en de globale afmetingen kunnen we aan een passend ontwerp beginnen. Maak hier kennis met onze oplossingen.

Onze oplossingen door onze producten

Maatwerk
Maatwerk

Maatwerk onze specialiteit

Bij De Kastenmaker leveren we maatwerk. We kunnen iedere kast precies op maat leveren. Passend tussen twee muren, onder een raam, tot het plafond of achter een deur. We meten altijd zelf in, zodat u er geen omkijken naar heeft.
Afschuining
Afschuining

Afschuining optimale efficiëntie

Een kledingkast, boekenkast of inloopkast kan zonder problemen onder een schuine kant worden gemaakt. Als het echt netjes moet, kunnen we de bovenkant van de kast precies op maat afschuinen. Compleet met afgeschuinde draai- of schuifdeuren.
Oplossing
Materialen

Oplossing Materialen

Bij De Kastenmaker vindt u een ruime selectie kleuren en materialen. Kies en combineer de juiste materialen die precies bij u passen. Of het nu gaat om een kleur die u al heeft, hoogglans, houtfineer, metaal of glas. Of juist om de betaalbare basiscollectie.
Kastindeling
Kastindeling

Kastindeling naar wens

De indeling van uw kast kan bij De Kastenmaker op maat worden gemaakt. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot de vakken zijn. We stellen uw kast altijd in overleg samen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit lades op maat, onzichtbare verbindingen,verstelbare planken en verlichting.
Verlichting
Verlichting

Verlichting een heldere sfeer

Voor het mooiste resultaat kunt u kiezen voor verlichting in uw kast. U kunt kiezen uit diverse soorten verlichting, spotverlichting en lijnverlichting. Verlichting geeft uw kast meer uitstraling en sfeer. En de inhoud van uw kast de juiste aandacht en overzicht.
Wandmontage
Wandmontage

Wandmontage een zwevend effect

Als een kast aan de wand gemonteerd is,  geeft dat een ruimtelijk effect. Of het nu gaat om een hangende boekenkast of enkele fraaie sfeervakjes. De vloer loopt onder uw meubel door en zo lijkt de ruimte groter. Wat denkt u van een zwevend tv-meubel? Of bijvoorbeeld hangende nachtkastjes? Onze maatwerk kasten worden door onze vakkundige medewerkers gemonteerd.
Schuifdeuren
Schuifdeuren

Schuifdeuren Creëer meer ruimte

Schuifdeuren zijn erg praktisch. Doordat het grote panelen zijn, opent u gemakkelijk een groot deel van de kast. Daarnaast belemmeren de schuifdeuren de loopruimte voor de kast niet. Ideaal voor een kleine ruimte. Bovendien leveren schuifdeuren een fraai plaatje op. Ze zijn functioneel, decoratief en eigenzinnig.
Hoekkast
Hoekkast

Hoekkast de juiste schakel

Met een hoekkast van De Kastenmaker kunt u meerdere wanden voorzien van kasten. Misschien heeft u niet genoeg aan een kast tegen één wand. Ook bij een inloopkast kunt u gebruikmaken van hoekkasten. Zo wordt al uw ruimte optimaal benut. Een hoekkast draagt bij aan een efficiënte indeling en is goed bereikbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan