Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken? U kunt het onderstaande formulier invullen. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord.

Wij staan altijd voor u klaar

In onze uitgebreide en sfeervolle showroom kunt u op meer dan 400 m2 kennis maken met onze kasten, vloeren en raamdecoratie, alles precies op maat gemaakt. Kom gerust even langs! Voor een goed gesprek over de mogelijkheden of een ontwerp raden wij een afspraak aan.

Onze openingstijden zijn:
maandag gesloten.
dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
We raden u aan telefonisch een afspraak te maken.

In onze showroom staan diverse voorbeelden van kasten. Omdat we maatwerk leveren, is dit maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Het is dus helemaal niet vreemd als u niet meteen de kast ziet staan die u zoekt. Daarom is het voor ons ook handig, als u de globale maten meeneemt. En als het even kan een foto of schets van de situatie. Tot ziens in onze showroom!

Een kast om maat laten maken, Hoe werkt dat precies?

Kennismaking

Stap 1

In onze showroom kunt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor een goede indruk van de mogelijkheden, is het handig om alvast globale maten mee te nemen. En om uw wensen op een rijtje te zetten.

Het ontwerp

Stap 2

In onze showroom maken we met plezier een ontwerp, samen met u. Als het ontwerp u bevalt, kunnen we dit verfijnen. Tot het echt helemaal naar wens is. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan meten we die altijd zelf nog even in.

Realisatie

Stap 3

Meestal is onze levertijd ongeveer twee maanden. De bestelling wordt altijd geplaatst door ons vakkundige montageteam. Onze monteurs hebben veel ervaring met het precies plaatsen van maatwerk. Daardoor gaan ze altijd zo netjes mogelijk te werk, met zorg voor uw interieur.